torstai 9. maaliskuuta 2017

Vieraita Belgiasta!

Ennen hiihtolomaa viikolla 6 saimme vieraita Belgiasta. Vierailu liittyi Erasmus+ -projektiimme ja kolme opettajaamme vieraili myöhemmin myös Belgiassa.

Meidän vieraanamme oli Balgerhoeken kaupungin Basisschool Sint Antonius -koulun rehtori, "koulukuraattori" ja kolme opettajaa.

Ensimmäisenä päivänä he kiersivät ryhmissä meidän omaa kouluamme ja tutustuivat opetukseemme teemalla erilaisten oppilaiden kohtaaminen. Varsinkin käsitöiden opettaminen sekä monimuotoiset opetusmetodimme ja opiskelumateriaalit aiheuttivat sekä hämmästelyä että jopa pientä kateutta. :) Illalla veimme vieraamme syömään Tupaswillaan perinteisen suomalaisen menuun.

Toisena päivänä belgialaiset kollegamme vierailivat Marian johdolla Huhtasuon koululla sekä Norssissa Jyväskylässä. Kolmas vierailupäivä puolestaan kohdistui Hartikaisen Jarin ja Jousmäen Astan luokse Haapalaan. Iltapäivällä pääsimme vielä testaamaan, miten onnistuu luistelu belgialaisilta.

Vierailu oli lyhyt, mutta erittäin antoisa ja hyvin onnistunut. Vaikka järjestimme tällä porukalla ensimmäistä kertaa erasmusprojektin vierailun, niin yllättävän pienellä säädöllä selvittiin. :) Kiitos siitä kaikille osallisille!

Kiitos myös belgialaiset kollegamme Greet, Deborah, Jan, Veerle ja itse rehtori, jonka nimeä en muista :)

-Aki






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti