tiistai 6. syyskuuta 2016

Toinen koulupäivä 6.9.


Tänä aamuna me reippaat koululaiset riensimme taas pitkin Via Pietrapianaa koululle. Tänään aiheenamme oli Google Apps. Siinä keskityimme erityisesti kyselyn tekemiseen. Google Formsilla harjoittelimme erilaisia tehtävämuotoja ja kyselyn koontia sähköisesti. Nökötimme taas koneillamme, mutta myös keskustelua aiheesta oli paljon.


Yhteiseksi harjoitusaiheeksi otimme Bulgarian, joka viettää tänään 6.9. yhtenäisyyden päivää. Oli hienoa samalla taas oppia uutta maasta, josta tietää asioita vain pintapuolisesti. Bulgarialla on pitkä ja värikäs historia ja kurssitoverimme ovat syystäkin ylpeitä kauniista ja monimuotoisesta maastaan.


Kysely Bulgariasta


Bulgarialaiset opiskelukaverimme tarjosivat meille
päivän kunniaksi bulgarialaisia marmeladeja ja 
olivat tuoneet meille kaikille tuliaisia. Saimme 
ruusuöljyä, hedelmäteetä ja ruusukarkkeja.




Todella hauska ja erikoinen oli ruusukarkki. Tuntui kuin olisi syönyt hajuvettä, mutta se oli hyvää. 















Mekin jaoimme muille kurssilaisille tuliaisemme Laukaasta. Kouluttajamme ja bulgarialaisten koulu saivat meiltä DVD:n, jolla on kuvia Suomesta Sibeliuksen musiikin tahdissa. Kaikille annoimme pastillirasian, ostoskassin, kynän ja pipon. Erityisesti hilpeyttä herättivät vihreätukkaiset tuliaiskynät, jotka ilmiselvästi saivat meistä parhaat puolet esille!




Illalla menimme pienemmällä porukalla yhdessä syömään paikallisia herkkuja notkuvasta seisovasta pöydästä. Ruoka oli ihanaa ja nyt on ähky sekä vatsassa että päässä, koska keskustelimme koko illan englanniksi koulutusjärjestelmistämme. Nyt lepoa aivoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti